TERRA PROT A+B Tratament lemn profesional, in contact cu pamantul

69.02 RON

Profesional inovativ, TERRA PROT A+B solutia pentru lemn cu aspect frumos si durabil in timp

Profesional pentru ca este pe baza de Cu(OH)2, cel mai eficient si durabil conservant lemn  Lemnului  se poate pune in pamant.

Profesional pentru ca agentul activ se leaga in lemn si protectia devine  rezistent la apa, la spalare, ploi, intemperii .

Profesional pentru ca agentul activ nu se dezintegreaza in timp sub efectul caldurii si razelor lumini

Inovativ pentru ca nu este nevoie de autoclav.In urma reactiei dintre SOLUTIA A si SOLUTIA B agentul activ insolubil in apa se formeaza in lemn si se leaga in structura. 

Se foloseste la tratarea si conservarea lemnului pentru (casa lemn,mobilier gradina, gard, foisor, pergole, balansor,jardiniere,pat inalt,compostatoare, etc.)

Terra POT A+B  nu se spala din structura lemnului. Biocizii uzuali sant solubile in apa si sub ploaie ele se spala din masa lemnoasa.

Sub vopse se propaga cupercile si mucegaiul  deteriorand vopseaua.Terra Prot A+B inhiba acest fenomen crescand  durabilitatea vopselei.

Biocizii folositi pentru prot lemn se dezintegreaza la caldura si sub actiiunea soarelui.Sant in asa fel construite ca sa nu se accumuleze in natura.

Din aceasta cauza din lemnul tratat dupa 2-3 ani  dispare protectia.

Hidroxidul de cupru nu se dezintegreaza asigurand protectia de lunga durata.

Dilutie:

1-In contact cu pamantul se foloseste ca atare.

2- Exterior ,sub vopsea se diluaza - 1+3 litrii de apa- (se acopera cu strat protector impotriva razelor UV)

3- Interior, lemn nerandeluit -1 +4 litrii de apa-

 

Pachetul contine 1 litru SOLUTIA A + 1 litru SOLUTIA B

 
Profesional inovativ, TERRA PROT A+B solutia pentru lemn cu aspect frumos si durabil in timp Profesional pentru ca este pe baza de Cu(OH)2, cel mai eficient si durabil conservant lemn  Lemnului  se poate pune in pamant. Profesional pentru ca agentul activ se leaga in lemn si protectia devine  rezistent la apa, la spalare, ploi, intemperii . Profesional pentru ca agentul activ nu se dezintegreaza in timp sub efectul caldurii si razelor lumini Inovativ pentru ca nu este nevoie de autoclav.In urma reactiei dintre SOLUTIA A si SOLUTIA B agentul activ insolubil in apa se formeaza in lemn si se leaga in structura.  Se foloseste la tratarea si conservarea lemnului pentru (casa lemn,mobilier gradina, gard, foisor, pergole, balansor,jardiniere,pat inalt,compostatoare, etc.) Terra POT A+B  nu se spala din structura lemnului. Biocizii uzuali sant solubile in apa si sub ploaie ele se spala din masa lemnoasa. Sub vopse se propaga cupercile si mucegaiul  deteriorand vopseaua.Terra Prot A+B inhiba acest fenomen crescand  durabilitatea vopselei. Biocizii folositi pentru prot lemn se dezintegreaza la caldura si sub actiiunea soarelui.Sant in asa fel construite ca sa nu se accumuleze in natura. Din aceasta cauza din lemnul tratat dupa 2-3 ani  dispare protectia. Hidroxidul de cupru nu se dezintegreaza asigurand protectia de lunga durata. Dilutie: 1-In contact cu pamantul se foloseste ca atare. 2- Exterior ,sub vopsea se diluaza - 1+3 litrii de apa- (se acopera cu strat protector impotriva razelor UV) 3- Interior, lemn nerandeluit -1 +4 litrii de apa-   Pachetul contine 1 litru SOLUTIA A + 1 litru SOLUTIA B  
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii